Renovatie en nieuwbouw

Klimaatcomfort

Zonnepanelen

Industrie

Renovatie en nieuwbouw

Bij ieder renovatie- en nieuwbouwproject bieden we vakmanschap, een persoonlijk aanpak en kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die met je meedenkt?

Contacteer ons

Klimaatcomfort

Empowergroup biedt meerdere oplossingen aan voor meer klimaatcomfort in huis. Denk hierbij aan warmtepompen, airconditioning en domotica. Met onze ervaren en rescert- gecertificeerde experts kunnen we verschillende duurzame technologieën bij je thuis plaatsen. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Meer weten? Mail ons.

Zonnepanelen

Wij bieden een duurzame oplossing voor zowel particulieren als bedrijven. Onze aanpak is gebaseerd op samenwerking met betrouwbare en gevestigde merken, het gebruik van de nieuwste technologieën en de inzet van deskundige vakmensen met een erkende RESCert-certificering. Op deze wijze verzekert Empowergroup een hoogwaardige dienstverlening.

Contacteer ons

Industrie

Empowergroup is de aangewezen partner voor industriële renovaties en nieuwbouw. Wij beschikken over een VCA** certificaat, waarmee we voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Van planning tot uitvoering, ons team van ingenieurs, bouwkundigen en architecten ontzorgt tijdens de realisatie van bedrijfsprojecten.

Mail ons voor meer informatie.